Speciaal aanbod

SPECIAAL SEIZOENSAANBOD

Professioneel live streamen vanuit fijne, centraal gelegen studio 

Op 13 oktober zijn de coronamaatregelen weer extra aangescherpt. 
Heb jij ook nog steeds iets te vertellen? Aan je klanten, medewerkers, cursisten … jouw doelgroep? En weet je niet zo goed hoe je dit nu effectief en professioneel kan aanpakken? Hoe je op een persoonlijke digitale manier kunt uitzenden op een professioneel platform met goed beeld, geluid en licht?

Lees dan verder want wij hebben van 29 oktober tot 20 december een bijzonder aanbod voor je. Een complete live cast met  ondersteuning op een pittoreske locatie.

Ons aanbod: jouw studio met goede techniek en goede ondersteuning voor 2  uur

We hebben een basisstudio voor je ingericht met camera, professioneel licht en geluid, passend meubilair, een goed koffiezetapparaat en een grote schaal koekjes. We ondersteunen je bij het maken van het draaiboek en tijdens de opname voor een levendig en effectief resultaat. Daarbij geven wij coaching ‘on the job’,  zodat jij ontspannen voor de camera staat, natuurlijk in gesprek gaat met je gast(en) en publiek, en onverwachte gebeurtenissen tijdens de uitzending soepel opvangt. Ook zorgen wij voor de regie tijdens de uitzending. Zo blijft iedereen scherp! 

Dit alles voor de prijs vanaf € 1.000,- ex btw

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jouw doel met jouw webinar/live uitzending te bereiken.

EO2 – effectief online ontmoeten

Wij zijn EO2, een regionale samenwerking van SOLA•congressen, SLR theater-en presentatietechniek en Buitenhuis Buren. Vanaf maart zijn wij ons samen gaan focussen op wat WEL kan, en inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in de organisatie van online events. Wij staan voor: een gedegen voorbereiding, techniek op maat,  en een ontspannen, stimulerende omgeving. Online uitzenden is serious business, maar met een (glim)lach wordt het pas echt leuk! 

Meer weten? Neem contact op met Ingrid Solleveld van SOLA•congressen, tel. 06 40580284 info@sola-bs.nl