Dit is wat wij bieden!

Ons aanbod is doordacht en professioneel, praktisch en flexibel.

We helpen je bij het helder maken van wat je met je meeting wil bereiken en bij wie. En wat je daar nu voor nodig hebt. Daarna start de organisatie.
Onze locatie, techniek en expertise zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Jij ligt nergens meer wakker van.

We hebben een fijne locatie voor jou, de sprekers en eventueel een klein publiek. Hier maken we samen een goede studio-omgeving, waar je je thuis voelt en in de watten wordt gelegd. We zorgen voor iedereen en hebben een heerlijke catering.

We zorgen voor een stabiele netwerkbinding en mooie, professionele opnames. We werken standaard met twee camera’s, zodat je publiek geboeid blijft. Daarbij zorgen we uiteraard voor goed licht, zodat ook de sprekers er op hun best uitzien. Wil je filmpjes, PowerPoints of extra geluid laten zien en horen? Wij geven het zo vorm, dat de kijker het allemaal goed kan zien en horen. Als je wil, nemen we de bijeenkomst voor je op.

Met de regisseur maken we het geheel compleet. Zij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ze maakt een effectief draaiboek en bewaakt de tijd. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Ze stuurt alles op een prettige en humorvolle wijze op locatie aan. De deelnemers worden digitaal ontvangen en er vindt communicatie via de chat plaats.

Voor een digitale bijeenkomst van 1,5 uur (live uitgezonden of vooraf opgenomen) zijn we een halve dag met elkaar op locatie aanwezig. Jij als opdrachtgever, enkele sprekers, en wij van EO2 – effectief online ontmoeten. Samen zorgen we voor een boeiende digitale bijeenkomst.

EO2: Een regionale samenwerking in het midden van het land 

 Voor velen is het nieuw

Het is nieuw, het is spannend en het kan. Met de sprekers en eventueel een klein publiek op locatie  en de deelnemers online. Met de juiste expertise, apparatuur en locatie creëren we, samen met jou, een nieuwe belevenis.